Gratis Sporten na school!

Inleiding

Basisschoolkinderen uit de wijk Waldervaart (maar ook daarbuiten) op de dinsdagmiddagen gratis een uur sporten. Onder de naam ‘FIT & FUN na school’ organiseert Team Sportservice Schagen het hele schooljaar sportieve activiteiten op deze middag. Op dit moment is nog niet duidelijk per wanneer Fit& Fun na de zomervakantie weer zal zijn.

Aanbod

Met Fit & Fun kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar kennismaken met verschillende sportactiviteiten. Elke week staan er andere sporten en spelletjes op het programma. De eerste twee keer Fit & Fun wordt er meteen flink uitgepakt. Zo staat op 30 oktober de stormbaan op het programma. En op 6 november wordt de panna kooi opgezet. Kinderen kunnen zonder inschrijving deelnemen aan de activiteiten.

Gratis sporten uitproberen!

Team Sportservice Schagen wil sporten toegankelijk maken voor iedereen en hoopt met deze gratis activiteit meer kinderen te enthousiasmeren voor een sport. Zo kunnen kinderen gratis verschillende sporten uitproberen! De activiteiten vinden plaats op het basketbalveldje in de Waldervaart aan de Kievitlaan in Schagen. In de vakanties is er geen Fit & Fun. Bij slecht weer kan Fit & Fun niet doorgaan, houd hiervoor de berichten op de website of de facebook van Team Sportservice Schagen in de gaten;  https://www.facebook.com/sportserviceschagen/  of www.teamsportservice.nl/schagen. Voor meer informatie kun je bellen naar 0224- 214 774, of mailen naar schagen@teamsportservice.nl.

Contact

Team Sportservice Schagen
Manon Verblaauw
Kievitlaan
E-mail: schagen@teamsportservice.nl
Telefoon: 0224-214774

Website: jouw.teamsportservice.nl/schagen/
Facebook: www.facebook.com/sportserviceschagen/