Inschrijven BTW avond

Inleiding

Nieuwe kansen met nieuwe BTW-regeling
Sinds 1 januari 2019 is de verruiming van de btw-sportvrijstelling van kracht. Deze verruiming kan nadelig zijn voor sportverenigingen en exploitanten van sportaccommodaties en daarom is er een subsidieregeling in het leven geroepen. Een expert van Team Sportservice praat uw verenigingen deze avond bij over deze laatste ontwikkelingen.

Hij legt de subsidieregeling uit, bespreekt hoe de subsidieaanvraag voor verenigingen praktisch verloopt en welke informatie daarbij van belang is.

Doe er uw voordeel mee!

 

Maak sportkaderverloning makkelijk!
Ook is er deze avond tijd ingepland om Sportkader Nederland nader toe te lichten. Sportkader Nederland kan zorgen voor gemak, tijdsbesparing en zekerheid op het vlak van salaris- en personeelsadministratie binnen uw (sport) organisatie.

Met Sportkader Nederland is Team Sportservice al ruim dertig jaar dé dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie in de sport. Wij verzorgen een volledig pakket aan personeelsdiensten voor inmiddels meer dan 3.000 sportleiders bij sportorganisaties. Ook bieden wij aanvullende diensten op fiscaal en juridisch gebied. Door onze ruime ervaring in de sport kunnen wij maatwerk leveren voor iedere organisatie.

Wanneer: Maandag 6 mei, inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur einde 21.00 uur
Voor wie: Penningmeesters en/of andere financieel verantwoordelijken binnen uw (sport)vereniging
Waar: Dorpshuis Slootdorp, Pastoor Braakstraat 1, 1774 AD, Slootdorp

We zien u graag op 6 mei!

Inschrijven thema-avond 6 mei

Datum Tijd
6 mei 19:30 tot 21:00 uur

Contact

Team Sportservice Schagen
Rina Blondeau
Pastoor Braakstraat 1
1774 AD Slootdorp
E-mail: rblondeau@teamsportservice.nl
Telefoon: 0224-214774

Inschrijven