Workshop duurzaamheid

Inleiding

Bespaar op de energierekening: workshop wet millieubeheer sportverenigingen

Heeft uw vereniging al eens nagedacht over energiebesparende maatregelen? Elke vereniging houdt graag geld over om te kunnen besteden aan leuke dingen.
Per 01 juli 2019 geldt een informatieplicht voor organisaties met een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom en/of 25.000 m3 gas per jaar. Dit treft ook sportverenigingen!
De informatieplicht bestaat uit het invullen van een lijst met energiebesparende maatregelen waarmee u aangeeft hoe uw vereniging gaat verduurzamen.

Best ingewikkelde materie waar u als vrijwillig sportbestuurder misschien niet direct verstand van heeft.


Workshop energiebesparing
Team Sportservice organiseert op donderdag 20 juni een workshop wet milieubeheer speciaal voor sportverenigingen. Een expert van Green Leisure neemt u bij de hand om in slechts 2 uur de lijst met energiebesparende maatregelen in te vullen. Handig toch? Tijdens de workshop worden de energiebesparende opties uit de vragenlijst besproken en toegelicht. Aan het eind van de avond voldoet u aan de informatieplicht in het kader van de wet Milieubeheer.


Voor wie
Duurzaamheid en energiebesparing komen bij steeds meer verenigingen op de agenda te staan. De workshop is daarom toegankelijk voor alle sportverenigingen, dus ook als u niet valt onder de informatieplicht. Profiteer van deze kans om op praktische wijze kennis te vergaren hoe ook uw vereniging een lagere energierekening kan krijgen.

Aanbod

Aanmelden en kosten
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €99,-- (excl. BTW) per vereniging. Elke deelnemende vereniging kan met 2 mensen aanwezig zijn. De factuur volgt na aanmelding/deelname.

Op basis van de aanmeldingen wordt een locatie bepaald. Dit zal bij een vereniging in de kop van Noord-Holland/West-Friesland zijn. Als we te gast mogen zijn bij uw vereniging, vernemen we dat natuurlijk graag.

Aanmelden uiterlijk 13 juni 2019

Workshop Duurzaamheid 20 juni

Datum Tijd
20 jun 19:30 tot 21:30 uur

Contact

Team Sportservice Schagen
Sigrid Schweitzer
E-mail: sschweitzer@teamsportservice.nl
Telefoon: 0224-214774

Inschrijven