Apenkooi

Inleiding

Alle apen en ander klimliefhebbers opgelet: In de voorjaarsvakantie, op dinsdag 18 februari 2020, organiseert Team Sportservice Schagen een Apenkooi instuif in Sporthal Wieringen in Hippolytushoef. Het leuke is dat deze Apenkooi niet alleen voor kinderen is. Vanaf 6 jaar mag iedereen meedoen. Jongeren en volwassenen kunnen weer terug naar hun jeugd!

 

Aanbod

Jong en oud kunnen dinsdag 18 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur hun hart ophalen in een super uitdagende apenkooi opstelling waar o.a. de stormbaan van Team Sportservice Schagen in zal staan.

 

Terug naar je jeugd!

Wie heeft er geen mooie herinneringen aan de leukste gymles die er is? Apenkooien maakt het kind in je los! Apenkooi is leuk voor iedereen en brengt jong en oud samen. Kinderen vinden apenkooi helemaal fantastisch als hun ouders ook meedoen! Klim en klauter je weer terug in je jeugd!

De entree is maar € 3,- en deelname is op eigen risico. 

 

Aanmelden is verplicht

Elke persoon moet apart worden aangemeld. Iedereen die zich heeft aangemeld wordt ingedeeld in een tijdsblok. Na aanmelding krijg je 14 februari een email in welk tijdsblok je bent ingedeeld. Gezinnen worden uiteraard in hetzelfde tijdsblok ingedeeld. Dat kan je aangeven hier onder. Kijk ook op jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Wil je met een groep van je BSO komen neem dan even contact op via mverblaauw@teamsportservice.nl

Apenkooi 18 feb 2020

Datum Tijd
18 feb 10:00 tot 15:00 uur

Contact

Team Sportservice Schagen
Manon Verblaauw
Belterlaan 1
1777 HM Hippolytushoef
E-mail: mverblaauw@teamsportservice.nl
Telefoon: 0224-214774

Website: jouw.teamsportservice.nl/schagen
Facebook: www.facebook.com/sportserviceschagen/
Twitter: twitter.com/@SportserviceKop
Instagram: instagram.com/sportservice_schagen

Video

Facebook