Gratis Sporten na school!

Gratis Sporten na school!

Inleiding

Basisschoolkinderen uit de wijk Waldervaart (maar ook daarbuiten) kunnen ook dit schooljaar op verschillende datums op de woensdagmiddagen gratis een uur sporten.

Onder de naam ‘FIT & FUN na school’ organiseert Team Sportservice Schagen gedurende het hele schooljaar sportieve activiteiten op diverse woensdagmiddagen. De eerste keer dat Fit& Fun zal zijn is woensdag 2 oktober 2019!

Aanbod

Met Fit & Fun kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar kennismaken met verschillende sportactiviteiten. Elke keer staan er andere sporten en spelletjes op het programma. 

Gratis sporten uitproberen!

Team Sportservice Schagen wil sporten toegankelijk maken voor iedereen en hoopt met deze gratis activiteit meer kinderen te enthousiasmeren voor een sport. Zo kunnen kinderen gratis verschillende sporten uitproberen! De activiteiten vinden plaats op het basketbalveldje in de Waldervaart aan de Kievitlaan in Schagen. In de vakanties is er geen Fit & Fun. Bij slecht weer kan Fit & Fun niet doorgaan, houd hiervoor de berichten op de website of de facebook van Team Sportservice Schagen in de gaten;  https://www.facebook.com/sportserviceschagen/  of www.teamsportservice.nl/schagen. Voor meer informatie kun je bellen naar 0224- 214 774, of mailen naar schagen@teamsportservice.nl.

Contact

Team Sportservice Schagen
E-mail: schagen@teamsportservice.nl
Telefoon: 0224-214774

Website: jouw.teamsportservice.nl/schagen/
Facebook: www.facebook.com/sportserviceschagen/