Inschrijven JSP Vereniging

Inleiding

Beste Sportaanbieder,

Team Sportservice Schagen biedt het JouwSportProject (JSP) aan voor alle basisschoolleerlingen & voortgezet onderwijsleerlingen in Schagen en Hollands Kroon, je kunt ook sportaanbod doorgeven voor volwassenen, senioren een aangepast sporten

Vindt jouw vereniging het belangrijk om mensen uit de gemeente Schagen en/of Hollands Kroon kennis te laten maken met jouw tak van sport zonder dat men direct lid moeten worden van de vereniging? Jouw vereniging kan via het JouwSportProject de deuren openzetten voor de samenleving in de Noordkop! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Team Sportservice Schagen verzorgt alle pr en informatieverstrekking richting de scholen en de pers en verwerkt alle inschrijvingen van de leerlingen. Na de inschrijfperiode van de leerlingen ontvang je een overzicht van deelname.

Na de aanmelding graag per activiteit een passende foto mailen naar jspschagen@teamsportservice.nl i.v.m. plaatsing op de website.

Aanbod

Het aanbod van jouw vereniging

Alle verenigingen en sportaanbieders uit de Gemeentes Schagen en Hollands Kroon kunnen zich aanmelden om deel te nemen. Het JouwSportProject is bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool en voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ook aanbod voor Volwassenen en Senioren kan vanaf heden aangemeld worden. Ook kan er aanbod aangemeld worden voor aangepast sporten (sporten voor mensen met een beperking)

Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 activiteiten/lessen tegelijk aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer.

Kijk binnen de vereniging bij welke leeftijdsgroep de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Meld jouw vereniging bij ons aan!

Inschrijven JSP Sportaanbod